Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym

Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym
Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka cukinii, koperku, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym, Kolacja: Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym i szybko marynowaną cukinią, oraz Polędwica Wieprzowa Z Grilla Morelowo-Musztardowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić ocet, 2 łyżki koperku, 2 łyżeczki soli i 2 łyżki wody w średniej misce, aż sól się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
WodaWoda
KoperKoper
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj cukinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
3
Niech marynować 10 minut, często podrzucając.
4
Odcedzić cukinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
5
W międzyczasie, ubijać 1/2 szklanki posiekanego koperku, musztarda dijon, miód, i 1/2 szklanki wody w średniej misce. Sos musztardowo-koperkowy doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Musztarda DijonMusztarda Dijon
MusztardaMusztarda
MiódMiód
SOSSOS
WodaWoda
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
7
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem; posmarować 2 łyżkami sosu musztardowo-koperkowego. Grill, aż termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 63°, często obracając, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
SOSSOS
KoperKoper
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Przenieś na talerz; pozostaw 10 minut.
9
Pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
10
Podawać z pozostałym sosem i ogórkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
SOSSOS
11
W porcji: 325 kalorii, 18 g tłuszczu,1 g błonnika
12
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn