Polędwiczki wołowe z sosem Grzybowo-czosnkowym

Polędwiczki wołowe z sosem Grzybowo-czosnkowym
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Polędwiczki wołowe z sosem Grzybowo-czosnkowym mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 6,1 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 45g białka, oraz 20 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 37 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, steki z polędwicy wołowej, grzyby baby portabella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na awesome spoonacular score of 81%. Spróbuj Polędwiczki wołowe z sosem z czerwonego wina, Polędwiczki wołowe z sosem żurawinowym, oraz Pikantne Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla W Sosie Czosnkowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na 10-calowej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Steki posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować steki 4 do 6 minut, obracając raz, aż do głębokiego brązu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować od 6 do 8 minut dla średnio-rzadkiej do średniej doneness (nie rozgotować; wołowina będzie nadal gotować na stojąco).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Wyjąć wołowinę na talerz; przykryć, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Zwiększ ciepło do medium.
5
Dodaj pozostałe 2 łyżki masła do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać grzyby. Gotować 3 do 4 minut, mieszając raz lub dwa razy i zeskrobując wszelkie rumiane kawałki, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
7
Dodać wino i sos do gotowania; podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu od 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż sos będzie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Sos grzybowy podawać na stekach.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn