Polędwiczki wieprzowe ze słodko-kwaśną kapustą

Polędwiczki wieprzowe ze słodko-kwaśną kapustą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, olej roślinny, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe ze słodko-kwaśną kapustą, Crostini z polędwicy wieprzowej ze słodko-kwaśną czerwoną kapustą, oraz Słodko-kwaśna Polędwica wieprzowa Glazurowana.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Wieprzowinę posypać solą.
Ciepły olej w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i brązowy ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu.
Przełożyć na talerz i lekko ostudzić.
Musztardę posmarować wieprzowiną.
Dodaj boczek na patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie chrupać, 1 minutę.
Dodaj cebulę na patelni i smażyć do miękkości, o 3 protokół.
Dodać kapustę, ocet i cukier i gotować, mieszając często, aż kapusta zwiędnie, o 5 protokół.
Polędwiczki układamy na wierzchu kapusty i pieczemy do momentu włożenia termometru mięsnego do środka wieprzowiny 66°, około 15 minut.
Odstawić 5 minut; pokroić wieprzowinę i podawać z kapustą.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem.
![Genialny głęboki kolor granatu. Złożone, ciemno owocowe i ziemiste na nosie, z soczystym podniebieniem dojrzałych czerwonych owoców pestkowych i dżemami akcentowanymi pikantnymi, tostowymi nutami. Hojnie aromatyczne, gęste i niefiltrowane, SWINTO osiąga wyjątkową równowagę podpisu Malbec solidny charakter i jedwabistą elegancję. To wino jest wykonane ze 114-letnich winorośli Malbec.]()
Genialny głęboki kolor granatu. Złożone, ciemno owocowe i ziemiste na nosie, z soczystym podniebieniem dojrzałych czerwonych owoców pestkowych i dżemami akcentowanymi pikantnymi, tostowymi nutami. Hojnie aromatyczne, gęste i niefiltrowane, SWINTO osiąga wyjątkową równowagę podpisu Malbec solidny charakter i jedwabistą elegancję. To wino jest wykonane ze 114-letnich winorośli Malbec.
A brilliant deep garnet color. Complex, darkly fruity and earthy on the nose, with a luscious palate of ripe red stone fruits and jams accented with spicy, toasty notes. Generously flavorful, dense and unfiltered, SWINTO achieves an outstanding balance of Malbec’s signature robust character and silky elegance. This wine is made from 114 year old Malbec vines.