Polędwiczki wieprzowe z rozmarynem i czosnkiem
Polędwiczki wieprzowe z rozmarynem i czosnkiem wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka wody, gałązki rozmarynu, polędwiczki wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Czosnek Rozmaryn Polędwica Wieprzowa, Czosnkowo-rozmarynowa pieczona Polędwica wieprzowa, oraz Polędwiczki wieprzowe pieczone z rozmarynem i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z polędwic; zrobić 1/2-calowe głębokie szczeliny Na Zewnątrz polędwic, i rzeczy z plasterkami czosnku.
Połącz wodę, olej, sól i pieprz w małej misce. Powierzchnię polędwic rozetrzeć równomiernie mieszaniną olejową.
Polędwiczki umieścić wzdłuż na podwójnej grubości folii, 15 cali długości. Wierzch z 4 gałązkami rozmarynu i zawiń bezpiecznie.
Umieść polędwiczki na blasze do pieczenia lub patelni. Włóż termometr do mięsa przez folię do środka 1 polędwicy.
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut lub aż termometr do mięsa zarejestruje 15
Wyjąć z piekarnika; odstawić aż termometr zarejestruje 16
Wyrzucić ugotowane gałązki rozmarynu.
W razie potrzeby dekoruj dodatkowymi gałązkami rozmarynu.