Polędwiczki wieprzowe z Podsmażonymi jabłkami

Polędwiczki wieprzowe z Podsmażonymi jabłkami
Polędwiczki wieprzowe z Podsmażonymi jabłkami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wino lub oliwę z oliwek, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z Podsmażonymi jabłkami, Polędwiczki wieprzowe z Podsmażonymi jabłkami, oraz Throwback Thursday: przyprawiona Polędwica wieprzowa w / jabłka smażone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić wieprzowinę na 12 sztuk i funt do przegrzebki o grubości 1/3 cala. Sezon z 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Podgrzać 1 Łyżkę. olej w dużej, nieprzywierającej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać połowę wieprzowiny, bez tłoczenia patelni, i gotować, aż ładnie rumiane na dnie, o 3 protokół; włączyć i gotować, aż wieprzowina jest gotowane przez, o 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przełożyć wieprzowinę na talerz. Powtórzyć z pozostałym olejem i wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
5
Dodaj cebulę i wino na patelnię; gotować na średnim ogniu, mieszając, aż cebula wyschnie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać bulion i jabłko; gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
7
Dodać masło i pozostałą 1/4 łyżeczki. sól; mieszać aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Zdjąć patelnię z ognia, dodać plastry wieprzowiny do sosu i obrócić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Ułóż wieprzowinę na talerzach, SOS łyżeczkowy i jabłka na wierzchu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Zuccardi Aluvial Altamira Malbec. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 90 dolarów.
Zuccardi Aluvental Altamira Malbec
Zuccardi Aluvental Altamira Malbec
Głębokie odcienie czerwieni i fioletu. Złożony owocowy charakter z nutami truskawek, wiśni i śliwek, uzupełniony świeżymi ziołowymi i kwiatowymi nutami. Podniebienie ma jedwabiste wejście z żywą kwasowością, świetnymi taninami strukturalnymi i długim wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn