Polędwiczki wieprzowe z Podsmażonymi jabłkami
Polędwiczki wieprzowe z Podsmażonymi jabłkami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wino lub oliwę z oliwek, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z Podsmażonymi jabłkami, Polędwiczki wieprzowe z Podsmażonymi jabłkami, oraz Throwback Thursday: przyprawiona Polędwica wieprzowa w / jabłka smażone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić wieprzowinę na 12 sztuk i funt do przegrzebki o grubości 1/3 cala. Sezon z 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz
Podgrzać 1 Łyżkę. olej w dużej, nieprzywierającej patelni na średnim ogniu.
Dodać połowę wieprzowiny, bez tłoczenia patelni, i gotować, aż ładnie rumiane na dnie, o 3 protokół; włączyć i gotować, aż wieprzowina jest gotowane przez, o 3 protokół więcej.
Przełożyć wieprzowinę na talerz. Powtórzyć z pozostałym olejem i wieprzowiną.
Dodaj cebulę i wino na patelnię; gotować na średnim ogniu, mieszając, aż cebula wyschnie, o 2 protokół.
Dodać bulion i jabłko; gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Dodać masło i pozostałą 1/4 łyżeczki. sól; mieszać aż do włączenia.
Zdjąć patelnię z ognia, dodać plastry wieprzowiny do sosu i obrócić do płaszcza.
Ułóż wieprzowinę na talerzach, SOS łyżeczkowy i jabłka na wierzchu i podawaj.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Zuccardi Aluvial Altamira Malbec. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 90 dolarów.
![Zuccardi Aluvental Altamira Malbec]()
Zuccardi Aluvental Altamira Malbec
Głębokie odcienie czerwieni i fioletu. Złożony owocowy charakter z nutami truskawek, wiśni i śliwek, uzupełniony świeżymi ziołowymi i kwiatowymi nutami. Podniebienie ma jedwabiste wejście z żywą kwasowością, świetnymi taninami strukturalnymi i długim wykończeniem.