Polędwiczki wieprzowe z kremowym sosem Dijon

Polędwiczki wieprzowe z kremowym sosem Dijon
Polędwiczki wieprzowe z kremowym sosem Dijon to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 243 kalorie, 32G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 90 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz skondensowany krem zupa grzybowa, musztarda dijon, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 85%. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem malinowym, Polędwiczki wieprzowe z sosem Dijon Marsala, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem Dijon Brown dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Polędwiczki wieprzowe doprawić solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Gotować wieprzowinę w oleju, obracając aż rumiane ze wszystkich stron, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z patelni i odstawić. Na tej samej patelni, gotować cebulę i grzyby, aż lekko brązowieją i zaczynają mięknąć; 3-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wlać wino do wolnej kuchenki, wymieszać z cebulą i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Umieść rumianą wieprzowinę na wierzchu warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WieprzowinaWieprzowina
5
Zupę grzybową, musztardę Dijon i śmietanę połączyć w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozprowadzić mieszaninę na wieprzowinie. Przykryć powolną kuchenkę; gotować na niskim poziomie, aż wieprzowina będzie miękka i ciecze utworzą SOS; 7 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. La Celia Pioneer Malbec z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
La Celia Pioneer Malbec
La Celia Pioneer Malbec
2017 Finca La Celia Pioneer Malbec to atrakcyjne wino o aromatach świeżych i dojrzałych owoców, w doskonałej harmonii z delikatnością fiołków i dębowych nut starzenia. Bardzo dobry atak na podniebienie, z owocową koncentracją, typową dla Malbec, podniebienie średnio mocne, ale jednocześnie eleganckie. Jest to idealny Malbec do picia z Argetyną rostbef z typowymi "empanadas".
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn