Polędwiczki wieprzowe z herbatnikami
Polędwiczki wieprzowe z herbatniki może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 19g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mąkę, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Herbed, Jeżyna Balsamiczna Herbed Polędwica Wieprzowa, oraz Herbed Grillowana polędwiczka wieprzowa z brzoskwiniami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu. Wieprzowinę równomiernie natrzeć olejem; posypać równomiernie pieprzem i solą koszerną.
Dodać wieprzowinę na patelnię; gotować 6 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Umieść patelnię w piekarniku.
Piec w temperaturze 400 przez 17 minut lub do momentu włożenia termometru do najgrubszej porcji wieprzowiny 14
Wyjąć wieprzowinę z patelni; odstawić 10 minut.
Zwiększenie temperatury pieca do 45
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 3 składniki (przez sodę oczyszczoną) wymieszać w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Pokroić na maśle blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę. Wrzuć tymianek i szałwię.
Dodać maślankę; wymieszać widelcem, aż powstanie miękkie, lepkie ciasto. Rączkami z mąką delikatnie wklep ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię do grubości 3/4 cala.
Pokrój 2-calowym obcinaczem do ciastek na 20 rund, delikatnie zmieniając skrawki w razie potrzeby. Ułóż rund ciasta na blasze wyłożonej pergaminem.
Piec w 450 przez 17 minut lub do lekko rumiane.
Połączyć musztardę i syrop, dobrze mieszając.
Każdą polędwicę wieprzową pokroić w 20 cienkich plasterków. Podziel każde ciastko na pół; łyżka około 3/4 łyżeczki mieszanki musztardy na ściętej stronie każdego wierzchu herbatnika. Ułóż 2 plastry wieprzowiny na dolnej połowie każdego biszkopta; góra z górnymi połówkami.