Miso-glazed Sea Bass

Miso-glazed Sea Bass
Miso-glazed Sea Bass jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin i 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sosu sojowego, sake, pasta Shiro miso i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Miso-glazurowany okoń morski ze szparagami, Miso Szkliwiony Chilijski Okoń Morski, oraz Miso-glazurowany okoń morski ze szparagami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W48 hrs, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn