Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki

Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki
Polędwiczki wieprzowe Teriyaki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Udaj się do sklepu i odebrać płatki paprykowe, polędwiczki wieprzowe, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki, Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki, oraz Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sos sojowy, olej, cukier, sherry, ocet, czosnek, imbir i płatki czerwonej papryki i mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Przenieść do zamykanej plastikowej torby i dodać polędwicę wieprzową. Zamknąć worek i marynować wieprzowinę w lodówce, obracając raz, na 1/2 godziny lub do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
4
Umieść wieprzowinę na patelni i piecz przez 15 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Durigutti Familia Malbec z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Durigutti Familia Malbec
Durigutti Familia Malbec
Durigutti Familia Malbec to bogate wino z nutami fig, kakao , kawy, śliwek, które łączą się, aby dać intensywne wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn