Polędwiczki Wieprzowe Polędwiczki Z Musztardą

Musztarda Glazurowana Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę kreolską, polędwiczki wieprzowe, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brzoskwiniowo-Musztardowo-Glazurowana Polędwica Wieprzowa, Musztarda Jabłkowa Polędwica Wieprzowa Glazurowana, oraz Grillowana brzoskwiniowo-musztardowa polędwiczka wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 3 pierwsze składniki.
Umieścić wieprzowinę w płytkim naczyniu lub zip-top plastikowej torbie zamrażarki; wlać mieszaninę musztardy na wieprzowinę. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 2 godziny, obracając od czasu do czasu.
Usuń wieprzowinę z marynaty, odrzucając marynatę.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
10 do 12 minut z każdej strony lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 15
Wyjąć z grilla; odstawić aż termometr zarejestruje 16
Odstawić jeszcze 5 minut przed krojeniem.
Dekorować, w razie potrzeby.