Polędwiczki wieprzowe pieczone w sosie śliwkowym Barbecue

Pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem śliwkowym Barbecue to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pieprz, polędwiczki wieprzowe, anyż Gwiaździsty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać anyż Gwiaździsty, można śledzić to danie główne z Mini Star-Bułeczki Anyżowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Śliwkowym Barbecue, Pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem śliwkowym Barbecue, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem śliwkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Dodać 2 łyżki oleju rzepakowego do patelni i zawirować do herbu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 5 minut, stale mieszając.
Dodać cukier i kolejne 10 składników (przez anyż Gwiaździsty); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, częściowo przykryte, przez 30 minut lub aż śliwki rozbić i sos zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu. Wyrzucić goździki i anyż.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać 2 łyżki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Posypać wieprzowinę równomiernie 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; smażyć 7 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Przełożyć wieprzowinę na wyłożoną folią galaretkę; zalać 1/2 szklanki sosu śliwkowego. Pieczona wieprzowina w temperaturze 450 przez 15 minut.
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika. Obróć wieprzowinę; płaszcz z dodatkowym sosem śliwkowym 1/2 szklanki. Pieczeń 10 minut lub do momentu włożenia termometru w najgrubszą porcję wieprzowiny 15
Wyjąć z patelni; odstawić 10 minut. Pokroić w poprzek.
Podawać z pozostałym sosem śliwkowym.