Polędwiczki wieprzowe pieczone na patelni z sosem Tamaryndowo-ananasowym z grilla i maślanką oraz krążki cebulowe Cascabel Chile

Polędwiczki wieprzowe pieczone na patelni z sosem Tamaryndowo-ananasowym z grilla i maślanką oraz krążki cebulowe Cascabel Chile
Pan pieczone polędwiczki wieprzowe z sosem Barbeque Tamaryndowo-ananasowym i maślanką i Cascabel Chile krążki cebuli może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 1488 kalorii, 81g białka, oraz 57 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 7,64 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz polędwiczki wieprzowe, ancho chile proszek, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem Guava Barbeque, Maślane Krążki Cebulowe, oraz Maślane Krążki Cebulowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wywar z kurczaka w średnim rondlu na dużym ogniu i zmniejszyć do 4 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj proszki chile i gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
5
Dodać zmniejszoną bulion i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, ubić pastę z tamaryndowca i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta TamaryndowaPasta Tamaryndowa
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Dodaj ananasa i gotować na średnim ogniu, aż ananas będzie bardzo miękki, 30 do 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
7
Umieścić mieszaninę, partiami, w blenderze i przecedzić do czystego rondla. Gotować przez 15 do 20 minut, aż zmniejszy się nieznacznie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Rozgrzać oliwę z oliwek w średniej patelni saute na dużym ogniu. Doprawić wieprzowinę proszkiem ancho, solą i grubo zmielonym czarnym pieprzem. Dobrze uszczelnić ze wszystkich stron, aż złoty kolor będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny PieprzGrubo Zmielony Czarny Pieprz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Umieść patelnię w piekarniku i kontynuuj gotowanie przez 8 do 10 minut, aż wieprzowina zostanie właśnie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Usuń i pozostaw 10 minut przed krojeniem na odchylenie. SOS łyżka na półmisku, top z plastrami wieprzowiny, skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
12
W misce, połączyć mąkę, maślanka, cayenne i sól do smaku, aby ciasto. Krążki cebuli moczyć w cieście przez 2 godziny lub dłużej w lodówce. Gdy gotowy do smażenia, rozgrzać olej do 375 stopni F, lub aż kropla ciasta skwierczy. Kopać krążki cebuli w przyprawionej mące i smażyć, obracając, partiami, aż staną się miękkie i złociste, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
13
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
14
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jedno wino można spróbować jest Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Przyjemny nos dymu, smoły, lukrecji, soi, czarnej wiśni i czarnej porzeczki. Prowadzi to do pełnowartościowego wina z warstwami soczystych owoców, doskonałą głębią i koncentracją oraz długim, czystym wykończeniem. Mieszanka: 85% Malbec i 15% Cabernet Sauvignon
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn