Polędwiczki wieprzowe pieczone na patelni z sosem Tamaryndowo-ananasowym z grilla i maślanką oraz krążki cebulowe Cascabel Chile
Pan pieczone polędwiczki wieprzowe z sosem Barbeque Tamaryndowo-ananasowym i maślanką i Cascabel Chile krążki cebuli może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 1488 kalorii, 81g białka, oraz 57 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 7,64 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz polędwiczki wieprzowe, ancho chile proszek, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem Guava Barbeque, Maślane Krążki Cebulowe, oraz Maślane Krążki Cebulowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wywar z kurczaka w średnim rondlu na dużym ogniu i zmniejszyć do 4 filiżanek.
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Dodaj proszki chile i gotować przez 2 protokół.
Dodać zmniejszoną bulion i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, ubić pastę z tamaryndowca i brązowy cukier.
Dodaj ananasa i gotować na średnim ogniu, aż ananas będzie bardzo miękki, 30 do 40 protokół.
Umieścić mieszaninę, partiami, w blenderze i przecedzić do czystego rondla. Gotować przez 15 do 20 minut, aż zmniejszy się nieznacznie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozgrzać oliwę z oliwek w średniej patelni saute na dużym ogniu. Doprawić wieprzowinę proszkiem ancho, solą i grubo zmielonym czarnym pieprzem. Dobrze uszczelnić ze wszystkich stron, aż złoty kolor będzie brązowy.
Umieść patelnię w piekarniku i kontynuuj gotowanie przez 8 do 10 minut, aż wieprzowina zostanie właśnie ugotowana.
Usuń i pozostaw 10 minut przed krojeniem na odchylenie. SOS łyżka na półmisku, top z plastrami wieprzowiny, skropić sosem.
W misce, połączyć mąkę, maślanka, cayenne i sól do smaku, aby ciasto. Krążki cebuli moczyć w cieście przez 2 godziny lub dłużej w lodówce. Gdy gotowy do smażenia, rozgrzać olej do 375 stopni F, lub aż kropla ciasta skwierczy. Kopać krążki cebuli w przyprawionej mące i smażyć, obracając, partiami, aż staną się miękkie i złociste, 3 do 4 minut.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jedno wino można spróbować jest Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Przyjemny nos dymu, smoły, lukrecji, soi, czarnej wiśni i czarnej porzeczki. Prowadzi to do pełnowartościowego wina z warstwami soczystych owoców, doskonałą głębią i koncentracją oraz długim, czystym wykończeniem. Mieszanka: 85% Malbec i 15% Cabernet Sauvignon