Polędwiczka Wieprzowa Żurawinowa

Polędwiczka Wieprzowa Żurawinowa
Polędwica wieprzowa żurawinowa jest bez glutenu i bez nabiału danie główne. Ten przepis zawiera 4 porcje z 375 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka brązowego cukru, mielonej musztardy, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Polędwiczka Wieprzowa Żurawinowa, Polędwiczka Wieprzowa Żurawinowa, oraz Polędwiczka Wieprzowa Cynamonowo-Żurawinowa podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wieprzowinę w 3-qt. Wolnowar. W małej misce połączyć sos żurawinowy, sok pomarańczowy, cukry, musztardę i goździki; polać wieprzowiną. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 5-6 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MusztardaMusztarda
GoździkiGoździki
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wyjąć wieprzowinę i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Skrobię kukurydzianą i zimną wodę połączyć do uzyskania gładkiej konsystencji; stopniowo mieszać do mieszanki żurawinowej. Przykryć i gotować na wysokim poziomie przez 15 minut lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żurawinażurawina
WodaWoda
4
Podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, sangiovese o średniej budowie uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne taninowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Rutini Cabernet-Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
Rutini Cabernet-Malbec
Rutini Cabernet-Malbec
Głęboka rubinowa czerwień. Duet odmian pochodzenia francuskiego daje harmo-nious i zrównoważoną czerwień: Cabernet Sauvignon zapewnia pełnowartościowy charakter, a Malbec nadaje mieszance niuans z miękkimi i słodkimi taninami, wzmacniając unikalne połączenie owocowych smaków i aromatów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn