Polędwiczka wieprzowa z sosem żurawinowym

Polędwiczka wieprzowa z sosem żurawinowym
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami Polędwica wieprzowa z sosem żurawinowym może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 12g tłuszczu i w sumie 365 kalorii. Za $1.6 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga ciężkiej śmietany do ubijania, soku żurawinowego, skrobi kukurydzianej i polędwicy wieprzowej. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, który jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Żurawinowo-Granatowym, Polędwiczka wieprzowa z sosem żurawinowym, oraz Polędwiczka wieprzowa z sosem Chipotle-żurawinowym.

Instrukcje

1
Pokrój polędwiczki na 1/2 cala. plastry; spłaszczyć do 1/4 cala. grubość.
2
Posyp solą i pieprzem. Na patelni na średnim ogniu brązową wieprzowinę z obu stron na maśle partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Usuń i utrzymuj ciepło.
4
W misce połącz sos żurawinowy, sok żurawinowy, śmietanę i wino lub dodatkowy sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaPojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać na patelnię; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 7-10 minut lub do zmniejszenia o połowę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Połącz skrobię kukurydzianą i sok jabłkowy na gładką masę; stopniowo mieszaj z mieszanką żurawinową. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
7
Polać wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn