Polędwiczka wieprzowa z sosem żurawinowym

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami Polędwica wieprzowa z sosem żurawinowym może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 12g tłuszczu i w sumie 365 kalorii. Za $1.6 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga ciężkiej śmietany do ubijania, soku żurawinowego, skrobi kukurydzianej i polędwicy wieprzowej. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, który jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Żurawinowo-Granatowym, Polędwiczka wieprzowa z sosem żurawinowym, oraz Polędwiczka wieprzowa z sosem Chipotle-żurawinowym.
Instrukcje
Pokrój polędwiczki na 1/2 cala. plastry; spłaszczyć do 1/4 cala. grubość.
Posyp solą i pieprzem. Na patelni na średnim ogniu brązową wieprzowinę z obu stron na maśle partiami.
W misce połącz sos żurawinowy, sok żurawinowy, śmietanę i wino lub dodatkowy sok.
Wlać na patelnię; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 7-10 minut lub do zmniejszenia o połowę.
Połącz skrobię kukurydzianą i sok jabłkowy na gładką masę; stopniowo mieszaj z mieszanką żurawinową. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.