Polędwiczka Wieprzowa Klonowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej glazurowanej klonem. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis serwuje 4 i kosztuje $1.91 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 7G tłuszczu i w sumie 271 kalorii. Przynosi ci smak domu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka polędwiczek wieprzowych, octu jabłkowego, potartej szałwii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 69%, co jest dobre. Klon Jabłkowy Polędwica Wieprzowa Glazurowana, Klon Jabłkowy Polędwica Wieprzowa Glazurowana, oraz Polędwiczka Wieprzowa Z Pieczonym Klonem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Pocierać wieprzowinę szałwią. Na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania brązowa wieprzowina na maśle.
Umieść w wyłożonej folią brytfannie.
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 10 minut.
W międzyczasie do glazury ubij syrop, ocet i musztardę w małej misce, aż będą gładkie.
Wlać na tę samą patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia.
Posmaruj wieprzowinę 1 łyżką glazury; piec przez 5 minut.
Posmaruj kolejną łyżką glazury; piec 3-5 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Posmaruj pozostałą glazurą.
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Malbec i Sangiovese to świetny wybór na polędwiczki wieprzowe. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwych sangiovese uzupełnia mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne garbnikowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 67 dolarów za butelkę.
Kwiaty Widok Na Morze Ridge Estate Pinot Noir
Ciemnoczerwony kolor z ceglaną obwódką. Aromaty są kwiatowe i owocowe dominujące składające się z malin i wiśni bing z subtelnyminuty cedru, ziela angielskiego i anyżu. Cały element klastra zapewnia pikantność na podniebieniu z gładką teksturą iślady mineralności, które prowadzą do utrzymującego się wykończenia napędzanego kwasem.