Polędwica wołowa z zapiekanką Portobello z grzybami i sałatką warzywną na zimę

Polędwica wołowa z zapiekanką Portobello z grzybami i sałatką warzywną na zimę
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj polędwicę z pieczonej wołowiny z zapiekanką Portobello z grzybami i sałatką z zimowych warzyw. Na 12,81 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 68% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 898 kalorii. Ten przepis służy 4. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, marchewki dla niemowląt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Sosem Portowo-Grzybowym, Polędwica Wołowa Pieczona Z Sosem Pieczarkowym Madeira, oraz Zapiekanka z ziemniaków i grzybów Portobello dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Połączyć 1/4 szklanki wody i cebuli perła w małym naczyniu do pieczenia; przykryć i piec w 400 przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
Odcedzić i odstawić.
4
Pasternak gotować we wrzącej wodzie 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Dodać szparagi i marchew; gotować 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
6
Warzywa wyjąć łyżką szczelinową i zanurzyć w lodowatej wodzie; ponownie odcedzić i odstawić. Buraki gotować we wrzącej wodzie 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Odcedzić i zanurzyć buraki w lodowatej wodzie; ponownie odcedzić. Buraki obieramy, odstawiamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
8
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
9
Dodać grzyby; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
10
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
11
Dodać 1 szklankę wody, octu i pietruszki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
12
Zdjąć z ognia; ostudzić. Wymieszać z estragonem, solą i pieprzem. Odstawić sos grzybowy shiitake i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
1
Połączyć pierwsze 9 składników w płytkiej patelni; dobrze wymieszać. Ułóż grzyby w jednej warstwie na wierzchu mieszaniny bulionu, obracając się do płaszcza. Przykryć i piec w temperaturze 400 przez 20 minut; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Zwiększenie temperatury pieca do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
Gotować escarole we wrzącej wodzie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Spuścić i zanurzyć escarole w wodzie z lodem; spuścić ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
EscaroleEscarole
5
Płaszcz danie gratin lub 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z 1 łyżeczką masła; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Umieść 4 grzyby, łodygę po bokach, w przygotowanym naczyniu; zapas mieszanki bulionu. Escarole podzielić równomiernie między grzyby w naczyniu; wierzch z pozostałymi grzybami, łodygę boki w dół. Łyżka reserved mieszanka bulionu na stosy grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
EscaroleEscarole
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
7
Połączyć bułkę tartą i pozostałe składniki w misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Posypać stosy grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
9
Piec w 425 przez 10 minut lub aż bułka tarta są lekko rumiane. Odstawić; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
1
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Połączyć 1 łyżeczkę oleju, sól, pieprz, i kardamon, i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Rozłóż na wszystkie strony wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Ciepła 1 łyżeczka oleju w 9-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu, i dodać wołowinę i gotować 1 minutę z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Umieść patelnię w piekarniku i piec w 350 przez 30 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Odstawić 10 minut i pokroić na 8 plastrów.
1
Ułóż jedną zapiekankę Portobello-and-Escarole i 2 plastry polędwicy wołowej na każdym z 4 talerzy obiadowych. Sałatkę jarzynową podzielić równomiernie między talerze; łyżkę 1/2 szklanki sosu grzybowego shiitake na każdej porcji sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
EscaroleEscarole
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem

Składniki

12szparagi cienkie, przycięteszparagi cienkie, przycięte12buraki niemowlęce, przycięteburaki niemowlęce, przycięte8marchewki dla dzieci, obranemarchewki dla dzieci, obrane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepolędwica wołowapolędwica wołowa1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebułka tarta świeżabułka tarta świeża0Batoniki toffi Heathnasiona kminku, prażone i mielonenasiona kminku, prażone i mielone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino3Średnia żółta cebula, posiekanatorn escarole (ok. 1 pęczek)torn escarole (ok. 1 pęczek)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki298opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgePakiety świeże grzyby shiitake, łodygi usunięte (około 4 szklanki)Pakiety świeże grzyby shiitake, łodygi usunięte (około 4 szklanki)2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone28opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/4 szklanki pokruszonego koziego sera1/4 szklanki pokruszonego koziego sera1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokardamon mielonykardamon mielony1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniskosolny rosół z kurczakaniskosolny rosół z kurczaka1Batoniki toffi Heathnasiona gorczycy, tosty i mielonenasiona gorczycy, tosty i mielone11 łyżka suszonego oreganofiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurkufiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurku2Batoniki toffi Heatholiwa z oliwek, podzielonaoliwa z oliwek, podzielona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula28opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/4 szklanki rozdrobnionego świeżego parmezanu1/4 szklanki rozdrobnionego świeżego parmezanu4smallsmały pasternak lub 2 małe Pasternaki (pokrojone na pół), obranemały pasternak lub 2 małe Pasternaki (pokrojone na pół), obrane8cebula perłowa, obranacebula perłowa, obrana0Batoniki toffi Heathświeżo zmielony pieprzświeżo zmielony pieprz1Batoniki toffi Heathświeżo zmielony pieprzświeżo zmielony pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo zmielony pieprzświeżo zmielony pieprz8larges4 duże kapelusze pieczarek portobello, usunięte trzony i blaszki4 duże kapelusze pieczarek portobello, usunięte trzony i blaszki22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekany świeży lub 2 łyżeczki suszonego estragonuposiekany świeży lub 2 łyżeczki suszonego estragonu11 łyżka suszonego oreganomasło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomasło niesolonemasło niesolone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży lub 1/4 łyżeczki suszonego tymiankuposiekany świeży lub 1/4 łyżeczki suszonego tymianku
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia96
Magazyn