Polędwica wołowa z zapiekanką Portobello z grzybami i sałatką warzywną na zimę
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj polędwicę z pieczonej wołowiny z zapiekanką Portobello z grzybami i sałatką z zimowych warzyw. Na 12,81 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 68% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 898 kalorii. Ten przepis służy 4. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, marchewki dla niemowląt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Sosem Portowo-Grzybowym, Polędwica Wołowa Pieczona Z Sosem Pieczarkowym Madeira, oraz Zapiekanka z ziemniaków i grzybów Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Połączyć 1/4 szklanki wody i cebuli perła w małym naczyniu do pieczenia; przykryć i piec w 400 przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Odcedzić i odstawić.
4
Pasternak gotować we wrzącej wodzie 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Dodać szparagi i marchew; gotować 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Słonina Wieprzowa
6
Warzywa wyjąć łyżką szczelinową i zanurzyć w lodowatej wodzie; ponownie odcedzić i odstawić. Buraki gotować we wrzącej wodzie 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Odcedzić i zanurzyć buraki w lodowatej wodzie; ponownie odcedzić. Buraki obieramy, odstawiamy.
Dodać 1 szklankę wody, octu i pietruszki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12
Zdjąć z ognia; ostudzić. Wymieszać z estragonem, solą i pieprzem. Odstawić sos grzybowy shiitake i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1
Połączyć pierwsze 9 składników w płytkiej patelni; dobrze wymieszać. Ułóż grzyby w jednej warstwie na wierzchu mieszaniny bulionu, obracając się do płaszcza. Przykryć i piec w temperaturze 400 przez 20 minut; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Zwiększenie temperatury pieca do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Gotować escarole we wrzącej wodzie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Escarole
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Spuścić i zanurzyć escarole w wodzie z lodem; spuścić ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Escarole
5
Płaszcz danie gratin lub 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z 1 łyżeczką masła; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Umieść 4 grzyby, łodygę po bokach, w przygotowanym naczyniu; zapas mieszanki bulionu. Escarole podzielić równomiernie między grzyby w naczyniu; wierzch z pozostałymi grzybami, łodygę boki w dół. Łyżka reserved mieszanka bulionu na stosy grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Escarole
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
7
Połączyć bułkę tartą i pozostałe składniki w misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Posypać stosy grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
9
Piec w 425 przez 10 minut lub aż bułka tarta są lekko rumiane. Odstawić; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
1
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Połączyć 1 łyżeczkę oleju, sól, pieprz, i kardamon, i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
3
Rozłóż na wszystkie strony wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Ciepła 1 łyżeczka oleju w 9-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu, i dodać wołowinę i gotować 1 minutę z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umieść patelnię w piekarniku i piec w 350 przez 30 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Odstawić 10 minut i pokroić na 8 plastrów.
1
Ułóż jedną zapiekankę Portobello-and-Escarole i 2 plastry polędwicy wołowej na każdym z 4 talerzy obiadowych. Sałatkę jarzynową podzielić równomiernie między talerze; łyżkę 1/2 szklanki sosu grzybowego shiitake na każdej porcji sałatki.