Polędwica wołowa z sosem pieczarkowym
Polędwica wołowa z sosem grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.78 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, wstępnie grzyby, czosnek w butelce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świeże ziołowe steki z polędwicy wołowej z sosem grzybowym, Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym, oraz Medaliony z polędwicy wieprzowej pieczonej z sosem Szalotkowo-grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Steki posypać pieprzem i solą.
Dodaj steki na patelnię; gotować 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Dodaj grzyby, cebula, i czosnek na patelni; smażyć 5 protokół. Wymieszać bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty.
W średniej misce umieścić śmietanę. Stopniowo dodawać mieszankę grzybową do kwaśnej śmietany, stale mieszając trzepaczką. Wymieszać z mieloną natką pietruszki.