Polędwica wołowa z sosem Marsala-pieczarkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wołowej z sosem Marsala-grzybowym. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 6,66 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, steki z polędwicy wołowej, szalotki i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym Marsala, Steki Z Polędwicy Z Pieczarkami, Sosem Marsala, oraz Polędwica Wołowa Z Mięsem Pieprzowym W Sosie Portobello-Marsala.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić łodygi z grzybów; pokroić grzyby.
Posyp steki pieprzem i solą; płaszcz sprayem do gotowania.
Umieść dużą patelnię nonstick na dużym ogniu.
Dodaj steki; gotować 3 do 4 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Steki układamy na półmisku; utrzymujemy ciepło.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu do gorąca; dodać szalotki i smażyć 1 minutę.
Dodać pokrojone grzyby; smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodaj wino; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować 2 protokół.
Dodać bulion i musztardę Dijon; gotować 5 minut lub aż płyn zmniejszy się o połowę.
Dodaj masło; mieszaj, aż masło się rozpuści. SOS łyżka na steki.