Polędwica wołowa z pomidorami, szalotką i Maytag Blue

Polędwica wołowa z pomidorami, szalotką i Maytag Blue może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 1006 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 10,61 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, olej roślinny, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Polędwica wołowa z pomidorami, szalotką i Maytag Blue, Polędwica Wołowa Z Pieczoną Szalotką, oraz Polędwica wołowa z szalotką i glazurą z czerwonego wina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż pomidory i szalotki na osobnych blachach do pieczenia.
Dodaj 1/2 szklanki wina, 2 łyżki oliwy i 2 gałązki tymianku do pomidorów.
Dodać pozostałe 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek i 2 gałązki tymianku do szalotki. Pomidory i szalotki doprawić solą i pieprzem, dobrze wrzucić i rozprowadzić w równych warstwach.
Piec około 40 minut, aż pomidory i szalotka będą bardzo miękkie. Odrzuć tymianek.
Zwiększ temperaturę piekarnika do 42
Polędwicę doprawić solą i pieprzem. W dużej patelni żaroodpornej, podgrzać olej roślinny, aż się połysk.
Dodaj polędwicę i gotować na dużym ogniu, aż rumiane, 4 protokół. Obróć polędwicę i gotuj przez 3 minuty.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz przez 10 minut. Polędwicę obrócić i smażyć przez 10 minut dłużej, aż termometr natychmiastowy włożony w najgrubszą część mięsa zarejestruje 125 dla średnio rzadkich.
Przenieś polędwicę na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 10 minut.
Wylać tłuszcz na patelni.
Dodaj pozostałe 1/2 szklanki wina i gotować, aż zmniejszy się o połowę, skrobanie się rumiane kawałki, 3 protokół.
Wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj pomidory, szalotki i ich soki.
Pokrój wołowinę o grubości 1/3 cala i przenieś na talerze; łyżka pomidorów, szalotki i sos na wierzchu. Kropka z serem i podawać.