Polędwica wołowa z pieczoną szalotką, boczkiem i Porto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wołowej z pieczoną szalotką, boczkiem i Porto. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 858 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 8,04 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, tawny port, rukolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 43 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona polędwica wołowa z sosem Pieczarkowo-portowym, Polędwica Wołowa Z Pieczoną Szalotką, oraz Sos żurawinowy z pieczoną szalotką i Porto.