Komosa ryżowa z groszkiem
Quinoa z groszkiem wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Na 86 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Mieszanka czosnku, masło, komosa ryżowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Quinoa z groszkiem i cebulą, Quinoa z Shiitakes i groszek śnieżny, oraz Quinoa, groch i mięta Tabbouleh.
Instrukcje
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Mieszać w quinoa, i gotować 2 protokół aż do tosty.
Wlać bulion z kurczaka, cebulę, czosnek, tymianek i czarny pieprz. Przykryć i niech się zagotuje. Po ugotowaniu wymieszać z mrożonym groszkiem. Odzyskać, zmniejszyć ciepło do średnio-niskie, i kontynuować gotowanie, aż quinoa jest miękka i wchłania rosół z kurczaka, 15 do 20 minut.
Wymieszać połowę sera pecorino Romano i natkę pietruszki, aż do równomiernego wymieszania. Scoop quinoa do naczynia do serwowania, i posypać pozostałym serem pecorino Romano służyć.