Polędwica wołowa z papryką z marmoladą Kumkwatową
Polędwica wołowa z papryką z marmoladą Kumkwatową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 27g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.96 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kumkwat, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczona polędwiczka wieprzowa z kumkwatem-Marmolada Jalapeño, Polędwica Wołowa Z Papryką, oraz Polędwica Wołowa Z Papryką.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ciecz prawie odparuje, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia. Wyrzucić gałązki tymianku i liść laurowy. Wymieszać z octem ryżowym i ostudzić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Umieścić pieprz w płytkim naczyniu. Steki posmarować pieprzem; posypać równomiernie 1/2 łyżeczki soli.
Dodać wołowinę do patelni; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać z marmoladą; w razie potrzeby udekorować szczypiorkiem.