Polędwica wołowa z musztardą i ziołami

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Polędwica wołowa z musztardą i ziołami może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka polędwicy wołowej, rozmaryn, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wieprzowa: łatwa i szybka pieczeń z szalotką, musztardą i ziołami, Grillowana polędwica wołowa ze świeżymi ziołami, oraz Polędwica wołowa smażona z Dijon i ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmarować wołowinę sprayem do gotowania; posypać równomiernie solą i pieprzem.
Umieścić wołowinę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Zmniejszyć ciepło do średniego. Grill 30 minut lub aż termometr rejestruje 145 lub do pożądanego stopnia doneness, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Niech wołowina stać 10 minut.
Posyp pietruszkę, tymianek i rozmaryn w równej warstwie na arkuszu folii o wymiarach 18 x 15 cali.
Musztardę równomiernie posmarować wołowiną.
Umieść wołowinę w mieszance ziołowej na folii; zwinąć wołowinę na ziołach, delikatnie naciskając. Pokroić wołowinę.