Polędwica wołowa z majonezem wędzonym z papryką

Polędwica wołowa z majonezem wędzonym z papryką
Polędwica wołowa z majonezem wędzonym z papryką jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 12 porcjami. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Udaj się do sklepu i odebrać soki mięsne z wołowiny, ząbki czosnku, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Majonezem Wędzonym Z Papryką, Majonez Z Wędzoną Papryką, oraz Ryba po piwie z majonezem wędzono-paprykowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Czosnek mielony i rozgnieść na pastę z 1 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Przełożyć do małej miski i wymieszać z papryką, kminkiem, olejem i 1 łyżeczką pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Polędwicę osuszyć, a następnie natrzeć mieszanką czosnku. Pieczeń w patelni do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego po przekątnej 2 cali do środka mięsa rejestruje 120 ° F,25 do 35 minut dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Przełożyć na talerz wraz z dowolnymi sokami z patelni i ostudzić, luźno przykryć folią, od 30 minut do 1 godziny. (Temperatura wewnętrzna wzrośnie do około 54°, gdy spocznie.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Wymieszać razem majonez, paprykę, kminek i 1/2 łyżeczki pieprzu. Wymieszaj soki mięsne i sól do smaku
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1
Mięso pokroić w grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, z majonezem wędzono-paprykowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1
Majonez wędzony-papryka utrzymuje, schłodzony, 2 tygodnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Magazyn