Polędwica wołowa z majonezem wędzonym z papryką
Polędwica wołowa z majonezem wędzonym z papryką jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 12 porcjami. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Udaj się do sklepu i odebrać soki mięsne z wołowiny, ząbki czosnku, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Majonezem Wędzonym Z Papryką, Majonez Z Wędzoną Papryką, oraz Ryba po piwie z majonezem wędzono-paprykowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260° z półką w środku.
Czosnek mielony i rozgnieść na pastę z 1 1/4 łyżeczki soli.
Przełożyć do małej miski i wymieszać z papryką, kminkiem, olejem i 1 łyżeczką pieprzu.
Polędwicę osuszyć, a następnie natrzeć mieszanką czosnku. Pieczeń w patelni do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego po przekątnej 2 cali do środka mięsa rejestruje 120 ° F,25 do 35 minut dla średnio rzadkich.
Przełożyć na talerz wraz z dowolnymi sokami z patelni i ostudzić, luźno przykryć folią, od 30 minut do 1 godziny. (Temperatura wewnętrzna wzrośnie do około 54°, gdy spocznie.)
Wymieszać razem majonez, paprykę, kminek i 1/2 łyżeczki pieprzu. Wymieszaj soki mięsne i sól do smaku
Mięso pokroić w grube plastry.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, z majonezem wędzono-paprykowym.
Majonez wędzony-papryka utrzymuje, schłodzony, 2 tygodnie.