Polędwica Wołowa W Pancetcie

Polędwica Wołowa W Pancetcie
Polędwica wołowa w Pancetcie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 921 kalorii, 47g białka, oraz 77 g tłuszczu każdy. Na 10,13 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz szalotki, masło, ząbki czosnku i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwica wołowa w Pancetcie z bitą śmietaną chrzanową, Polędwiczki Wieprzowe W Pancetcie, oraz Pancetta Zawinięta Faszerowana Polędwiczka Wieprzowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Borowiki moczyć we wrzącej wodzie przez 20 minut. Pocierać borowiki w płynie do namaczania, aby usunąć ziarno; osuszyć i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Przenieść borowiki do mini robot kuchenny i puree.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Roztopić masło na średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać szalotki i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
6
Dodać czosnek i gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
7
Dodaj szalotki i gotować, aż zmiękną, 2 protokół. Wymieszać z puree z borowików. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
8
Ochłoń.
9
Pieczeń doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
10
Podgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni. Podsmażyć pieczeń na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na całym; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Na suface pracy, lekko nakładają się 3 16-calowe kawałki papieru woskowego. Ułóż pancettę na papierze w 4 nakładających się rzędach, tworząc prostokąt długości polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
12
Rozłóż puree z porcini na pancetcie. Ustaw polędwicę na dolnej krawędzi pancetty. Używając papieru woskowego jako przewodnika, szczelnie zwinąć pieczeń w pancetcie. Ostrożnie Odklej papier woskowy. Zawiąż pieczeń sznurkiem kuchennym w odstępach 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
Papier WoskowanyPapier Woskowany
13
Przenieś do obramowanej blachy do pieczenia i pędzel z pozostałymi 1 1/2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
14
Piecz wołowinę przez 25 minut, lub do momentu, gdy pancetta będzie chrupiąca i natychmiastowy termometr do odczytu włożony w środek mięsa rejestruje 12
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
15
Odstawić na 10 minut.
16
Odetnij struny i usuń. Pieczeń grubo pokroić ząbkowanym nożem i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn