Polędwica Wołowa Nadziewana Pieczarkowo-Szpinakową
Pieczarkowo-szpinakowa nadziewana polędwica wołowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 367 kalorii, 23G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 5,56 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka polędwicy wołowej, margaryna, czapki z grzybami shiitake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Grillowana polędwica wołowa nadziewana szpinakiem i pieczarkami, Polędwiczki Wołowe Nadziewane Pieczarkami, oraz Polędwica Wołowa Nadziewana Szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margarynę roztopić na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby i szalotki; smażyć 4 protokół.
Dodać brandy; gotować 30 sekund lub aż płyn odparuje. Wymieszać łyżką do dużej miski; odstawić.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Dodaj szpinak i czosnek; smażyć 30 sekund lub aż szpinak zwiędnie.
Umieścić mieszaninę szpinaku w durszlaku, naciskając tylną łyżką, aż ledwo wilgotne.
Dodaj mieszaninę szpinaku, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu do mieszaniny grzybów; dobrze wymieszać.
Wytnij tłuszcz z polędwicy. Do polędwicy motylkowej, pokroić wzdłuż, przecinając, ale nie przez drugą stronę. Otwórz połówki, układając płasko polędwicę. Pokrój każdą połowę wzdłuż, cięcie na drugą stronę, ale nie przez drugą stronę; otwórz płasko.
Umieść plastikową folię o dużej wytrzymałości na polędwicy i spłaszczyć do równej grubości, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Polędwicę posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rozprowadzić mieszaninę szpinaku w dół centrum polędwicy w ciągu 1/2 cala boków; krotnie ponad 3 lub 4 cale małego końca.
Roll up polędwiczki, Jelly roll mody, począwszy od krótkiego boku. Zabezpieczyć w odstępach 2-calowych ciężkim sznurkiem.
1 łyżeczkę oliwy z oliwek posmarować polędwicą, posypać pozostałą solą i pieprzem.
Umieść polędwicę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Piec w temperaturze 500 przez 35 minut lub aż termometr zarejestruje 130 (Rzadki) lub 160 (średni).
Umieść polędwicę na dużym talerzu i odstaw 10 minut przed krojeniem.
Podawać na ciepło lub schłodzone.