Polędwica wołowa Bruschetta z brązowym masłem
Bruschetta z polędwicy wołowej z brązowym masłem może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 46 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, olej canolan, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Good Eats Beef polędwica in Salt Crust (Alton Brown 2004), Polędwica Wołowa Z Czosnkowym Masłem Ziołowym, oraz Grillowana polędwica wołowa z masłem Ancho-Jalapeńo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce; przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut.
Rozgrzać olej w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać 1 nasiona gorczycy na patelni; gotować, aż nasiona pops (o 90 sekund).
Dodaj pozostałe nasiona; wymieszaj, aby pokryć olejem. Przykryć i gotować nasiona przez 30 sekund lub aż zaczną pękać, delikatnie potrząsając patelnią. Wymieszać z masłem i przykryć. Gotować, aż 1 sekunda przechodzi między wyskakującymi, stale potrząsając patelnią (około 30 sekund).
Zdjąć z ognia. Zeskrobać mieszaninę nasion gorczycy na mieszaninę mango; delikatnie wymieszać.
Podgrzać patelnię na średnim i wysokim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Wołowinę posypać 1/8 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodać wołowinę do patelni; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Pozwól odpocząć 5 minut. Pokrój ziarno na bardzo cienkie plasterki.
Plastry wołowiny podziel równomiernie między plastry bagietki. Top każdej bruschetta z 1 1/2 łyżeczki mieszanki mango.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto