Polędwica wołowa Bruschetta z brązowym masłem

Polędwica wołowa Bruschetta z brązowym masłem
Bruschetta z polędwicy wołowej z brązowym masłem może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 46 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, olej canolan, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Good Eats Beef polędwica in Salt Crust (Alton Brown 2004), Polędwica Wołowa Z Czosnkowym Masłem Ziołowym, oraz Grillowana polędwica wołowa z masłem Ancho-Jalapeńo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce; przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Rozgrzać olej w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać 1 nasiona gorczycy na patelni; gotować, aż nasiona pops (o 90 sekund).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj pozostałe nasiona; wymieszaj, aby pokryć olejem. Przykryć i gotować nasiona przez 30 sekund lub aż zaczną pękać, delikatnie potrząsając patelnią. Wymieszać z masłem i przykryć. Gotować, aż 1 sekunda przechodzi między wyskakującymi, stale potrząsając patelnią (około 30 sekund).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
NasionaNasiona
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia. Zeskrobać mieszaninę nasion gorczycy na mieszaninę mango; delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
6
Odstawić 5 minut.
7
Podgrzać patelnię na średnim i wysokim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wołowinę posypać 1/8 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
9
Dodać wołowinę do patelni; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Pozwól odpocząć 5 minut. Pokrój ziarno na bardzo cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
11
Plastry wołowiny podziel równomiernie między plastry bagietki. Top każdej bruschetta z 1 1/2 łyżeczki mieszanki mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
WołowinaWołowina
12
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn