Polędwica Wieprzowa Ziołowo-Pomarańczowa

Polędwica Wieprzowa Ziołowo-Pomarańczowa
Polędwica wieprzowa ziołowo-pomarańczowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 164 kalorie, 24g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.01 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mielonego cynamonu, polędwiczki wieprzowe, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Spróbuj Pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem ziołowym pomarańczowym, Polędwiczki Wieprzowe Natarte Ziołami, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 6 składników w płytkim naczyniu. Przyciąć tłuszcz z wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Umyj wieprzowinę z pomarańczową marmoladą i zwiń każdą polędwicę w mieszance przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
WieprzowinaWieprzowina
RolkaRolka
4
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Piecz wieprzowinę w temperaturze 450 przez 25 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy). Przykryć wieprzowinę i odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 39 dolarów za butelkę.
Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec
Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec
Genialny głęboki kolor granatu. Złożone, ciemno owocowe i ziemiste na nosie, z soczystym podniebieniem dojrzałych czerwonych owoców pestkowych i dżemami akcentowanymi pikantnymi, tostowymi nutami. Hojnie aromatyczne, gęste i niefiltrowane, SWINTO osiąga wyjątkową równowagę podpisu Malbec solidny charakter i jedwabistą elegancję. To wino jest wykonane ze 114-letnich winorośli Malbec.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn