Polędwica Wieprzowa Z Orzechami Pekan
Polędwica wieprzowa z orzechami pekan to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 302 kalorie, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, brązowy cukier, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polędwica Wieprzowa Z Orzechami Pekan, Pecan-Crusted polędwiczki wieprzowe z sosem musztardowym Carolina, oraz Polędwica wołowa z orzechami pekan z jałowcem Jus.
Instrukcje
Połącz jabłecznik i wieprzowinę w plastikowej torbie na suwak; zamknij i marynuj w lodówce 8 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z worka; wyrzucić cydr.
Połączyć cukier i 4 kolejne składniki (przez czosnek); natrzeć wieprzowinę.
Zawijamy wieprzowinę w orzechach pekan.
Umieścić wieprzowinę na półce brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Wyjąć z piekarnika; odstawić 10 minut.