Polędwica wieprzowa z kopru włoskiego z pieczonymi ziemniakami i gruszkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej z koprem włoskim z pieczonymi ziemniakami i gruszkami. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 594 kalorie, 55g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz schab, koszerną sól i pieprz, ziemniaki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 93% to danie jest super. Spróbuj Schab z koprem i jabłkiem, Polędwica wieprzowa z rozmarynem i czosnkiem z dyni i ziemniakami, oraz Schab Pieczony Z Rozmarynem, Czosnkiem I Koprem Włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 F. używając DNA ciężkiej patelni, zmiażdż nasiona kopru włoskiego. W małej misce wymieszaj nasiona, czosnek, 2 łyżki oleju, 1 łyżeczkę soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przetrzyj mieszaninę na wieprzowinie, a następnie umieść wieprzowinę na dużej patelni do pieczenia. W misce wymieszaj cebulę, ziemniaki, gruszki, 1 łyżeczkę soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i pozostały olej. Rozsypać wokół wieprzowiny i pieczeń aż gotowane przez, o 70 minut (temperatura wewnętrzna 160 F).
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i odstawić na co najmniej 5 minut przed krojeniem.
Podawać z pieczonymi produktami.