Polędwica Wieprzowa Z Kiszonej Kapusty Wolnowarowej

Polędwica Wieprzowa Z Kiszonej Kapusty Wolnowarowej
Wolnowarowy Schab z kiszonej kapusty to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 69g białka, 13g tłuszczu i w sumie 443 kalorii. Za $3.99 za porcję, ten przepis okładki 34% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ten przepis od Allrecipes ma 143 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, kiszoną kapustę, jabłko granny smith i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 6 godzin i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 97%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wolnowarowa wieprzowina i kapusta kiszona, Wolnowarowa wieprzowina i kapusta kiszona, oraz Wolnowarowa wieprzowina i kapusta kiszona.

Instrukcje

1
Musztardę chrzanową natrzyj na polędwicę wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
SchabSchab
MusztardaMusztarda
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
2
Ułóż cebulę i jabłko w powolnej kuchence i ułóż schab na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Wlej kiszoną kapustę, w tym sok. Dopraw solą i czarnym pieprzem, a następnie dodaj bulion z kurczaka. Przykryj i gotuj na małym ogniu, aż będzie bardzo miękki, 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
SokSok

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia59
Magazyn