Polędwica wieprzowa pieczona z koprem włoskim ze słodką cebulą

Polędwica wieprzowa pieczona z koprem włoskim ze słodką cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej z koprem włoskim ze słodką cebulą. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje $4.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 609 kalorii. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, koszerną sól i pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego, Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego, oraz Pieczona Polędwiczka Wieprzowa Z Koprem Włoskim I Czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak do pozycji środkowej i umieść puste naczynie do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali na środku. Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce wrzucić koper włoski, cebulę, 1 łyżkę oliwy z oliwek oraz sól i pieprz do smaku. Gdy piekarnik jest gorący, wyjmij naczynie do pieczenia, dodaj warzywa i wróć do piekarnika. Pieczeń, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie zmiękać, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W międzyczasie skropić 2 łyżeczki oliwy z oliwek na wieprzowinie i doprawić solą i pieprzem. Natrzeć nasiona kopru włoskiego i liście tymianku na zewnątrz. Gdy warzywa są gotowe, wyjmij naczynie do pieczenia z piekarnika i popchnij warzywa na boki naczynia łopatką lub drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Umieść wieprzowinę na środku i wróć do piekarnika. Piecz, aż najgrubsza część wieprzowiny zarejestruje się w temperaturze 63° na termometrze natychmiastowego odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podczas gdy wieprzowina odpoczywa, ubijamy pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i 1 łyżkę octu balsamicznego. Wieprzowinę pokroić w grube rund, i talerz wraz z prażonym koprem włoskim i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Skropić oliwę z oliwek i ocet na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
8
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage Trois Malbec. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Menage a Trois Malbec
Menage a Trois Malbec
Nieodparta mieszanka jeżyn, jagód, ciemnych wiśni i odrobiny przypraw. Dzięki miękkim, okrągłym taninom i aksamitnemu wykończeniu to wino jest uosobieniem pasji.Idealne połączenie z grillowaną wieprzowiną, wędzonym łososiem i makaronem z sosem pesto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia73
Magazyn