Polędwica wieprzowa marynowana w winie i Dijon

Polędwica wieprzowa marynowana w winie i Dijon
Wino i polędwica wieprzowa marynowana w Dijon może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 80 powiedziało, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, polędwicę wieprzową, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Schab Z Dijon, Polędwica Wieprzowa Pomarańczowa-Dijon, oraz Schab z kością w sosie Dijon.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Polędwicę wieprzową umieścić w głębokim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Czosnek, cebula, pietruszka, musztarda, wino, jogurt, oliwa z oliwek, sól, pieprz, płatki czerwonej papryki, oregano, bazylia, tymianek, bulion i sok z cytryny wymieszać w misce; wlać wieprzowinę. Przykryj całe naczynie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
MusztardaMusztarda
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
JogurtJogurt
BazyliaBazylia
CebulaCebula
TymianekTymianek
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 145 Stopni F (63 Stopni C), około 1 godziny 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Usuń polędwicę z naczynia i przykryj folią aluminiową na desce do krojenia. Pozostaw na 20 minut przed krojeniem. Sos wymieszać z daniem i podawać na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn