Polędwica wieprzowa marynowana w winie i Dijon
Wino i polędwica wieprzowa marynowana w Dijon może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 80 powiedziało, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, polędwicę wieprzową, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Schab Z Dijon, Polędwica Wieprzowa Pomarańczowa-Dijon, oraz Schab z kością w sosie Dijon.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Polędwicę wieprzową umieścić w głębokim naczyniu do pieczenia.
Czosnek, cebula, pietruszka, musztarda, wino, jogurt, oliwa z oliwek, sól, pieprz, płatki czerwonej papryki, oregano, bazylia, tymianek, bulion i sok z cytryny wymieszać w misce; wlać wieprzowinę. Przykryj całe naczynie folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 145 Stopni F (63 Stopni C), około 1 godziny 30 minut.
Usuń polędwicę z naczynia i przykryj folią aluminiową na desce do krojenia. Pozostaw na 20 minut przed krojeniem. Sos wymieszać z daniem i podawać na boku.