Polędwica Wieprzowa Havana Slow Cooker

Polędwica Wieprzowa Havana Slow Cooker
Havana Slow Cooker Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ocet winny, czosnek, przyprawy do grilla i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. 205 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 94%. Spróbuj Polędwica Wieprzowa Havana Slow Cooker, Slow Cooker Polędwica Wieprzowa, oraz Niesamowite polędwiczki wieprzowe w powolnej kuchence dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż plastry cebuli na dnie wolnej kuchenki; wierzch polędwicy wieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Czosnek posypać równomiernie cebulą i wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
3
Polać wieprzowiną sokiem pomarańczowym, octem i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OcetOcet
WieprzowinaWieprzowina
4
Posypać kminkiem, przyprawą grillową, solą, czerwonym pieprzem, liśćmi laurowymi i skórką z cytryny na wieprzowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do GrillaPrzyprawa Do Grilla
Liście LauroweLiście Laurowe
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
KminekKminek
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż wieprzowina będzie bardzo miękka, 6 do 7 godzin. Aby służyć, pokroić polędwicę na 1 1/2-calowe plastry, układać na talerzu, i skropić soki na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
Ciemnofioletowa czerwień. Złożone aromaty przypraw i owoców: świeże czerwone jagody z nutami fiołków w połączeniu z przyprawami do pieczenia. Żywa kwasowość i eleganckie podniebienie o jedwabistej konsystencji.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn