Polędwica paprykowa z masłem cytrusowo-musztardowym

Polędwica paprykowa z masłem cytrusowo-musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 652 kalorie, 46g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Mieszanka musztardy w proszku, sos sojowy, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe natarte przyprawami z sosem Barbecue musztardowym, Polędwiczki wieprzowe natarte kakao z sosem musztardowym Chipotle, oraz Kurczak Z Papryką-Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Steki natrzeć oliwą z oliwek i posypać je gorącą papryką, pocierając do herbu. Steki przyprawiamy solą i przekładamy na małą patelnię. Pieczemy przez około 1,5 godziny, aż termometr do odczytu włożony w najgrubszą część steków zarejestruje 125 dla średnio rzadkich.
W międzyczasie, w mini robocie, puree miso z sosem sojowym, sokiem z limonki i skórką, musztardą w proszku, sokiem pomarańczowym, kecap manis i słodką papryką.
W średnim rondlu roztopić masło.
Dodaj mieszaninę miso i ubijaj na umiarkowanym ogniu, aż będzie gładka i kremowa, około 1 minuty. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Na patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodaj steki i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż zbrązowieje, 4 minut w sumie.
Steki przełożyć na talerze i podawać z masłem cytrusowo-musztardowym.