Polska Zapiekanka Reuben

Polska Zapiekanka Reuben
Przepis Polski Reuben zapiekanka może być wykonana w około 1 godzinę i 20 minut. Jedna porcja zawiera 627 kalorii, 31g białka, oraz 39g tłuszczu. Za 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka kiełbasy kiełbasa, skondensowany krem z zupy grzybowej, musztarda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 126 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 69%. Pink ' s Polish Pastrami Reuben Dog, Polska Zapiekanka, oraz Polska Zapiekanka są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W średniej misce połącz zupę, mleko, cebulę i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dobrze wymieszaj i odstaw na bok.
4
Rozłóż kiszoną kapustę na dnie lekko natłuszczonego naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Posyp niegotowanym makaronem, a następnie równomiernie nałóż mieszankę zupy na makaron. Przykryj wszystko kiełbasą i posyp serem. Na koniec połącz bułkę tartą i roztopione masło w małej misce i wymieszaj razem; posyp ser mieszanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Przykryj naczynie do pieczenia szczelnie folią aluminiową i piecz w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę lub do miękkości makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn