Polne Warzywa Z Pieczonym Boczkiem-Owinięte Gruszkami
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Polne warzywa z pieczonym boczkiem owinięte gruszkami mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 573 kalorie, 17g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz winegret jabłkowo-imbirowy, gruszki, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Boczek zawijany pieczone gruszki z kozim serem i miodem, Kraby z miękkiej skorupki z kukurydzianym smakiem, polnymi zieleniami i pieczonym sosem z czerwonej papryki, oraz Zimowe warzywa z pieczonymi gruszkami i Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Owinąć jeden plasterek boczku wokół każdej ćwiartki gruszki i zabezpieczyć drewnianym kilofem.
Umieść ćwiartki gruszki na drucianym stojaku w patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali.
Gruszki piec w temperaturze 350 przez 10 minut.
Ułóż warzywa sałatkowe na 4 talerzach i posyp równomiernie orzechami pekan i parmezanem.
Na każdą sałatkę ułożyć 3 ćwiartki gruszki i podawać z winegretem jabłkowo-imbirowym.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Oscara Mayera gotowego do