Polna zieleń z jajkami i grzybami Enoki

Polna zieleń z jajkami i grzybami Enoki
Polne warzywa z jajkami i grzybami Enoki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka grzybów enoki, mielony pieprz, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jajka sadzone z zieleniną i pieczarkami, Zupa Miso z grzybami Enoki, oraz Zupa Miso Z Grzybami Enoki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników, mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Połącz warzywa sałatkowe, grzyby, zieloną cebulę i pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
ZieloniZieloni
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3
Wlać sos na sałatkę, podrzucając delikatnie do płaszcza. Wierzch z plasterkami jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn