Pollo a La Brasa (peruwiański Kurczak z grilla)

Pollo a La Brasa (peruwiański Kurczak z grilla) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 914 kalorii, 77g białka, oraz 64G tłuszczu. Na $3.1 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, olej roślinny, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Aguadito De Pollo (Peruwiańska zupa z kurczaka i ryżu), Zdrowszy peruwiański Zielony Kurczak z ryżem i komosą ryżową (Arroz con Pollo Verde), oraz El Pollo Inka ' s peruwiański Lomo Saltado (Naśladowca).