Polenta z sosem pomidorowo-Shiitake

Polenta z sosem pomidorowo-Shiitake
Polenta z sosem pomidorowo-Shiitake może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz czapki z grzybami shiitake, oregano, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Polenta z serem i sosem pomidorowym, Polenta z pikantnym sosem pomidorowym, oraz SOS pomidorowo-bazyliowy z polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szalotki; podsmażyć 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
3
Dodać grzyby; smażyć 3 minuty lub do miękkości. Wymieszać z bazylią i kolejnymi 5 składnikami (bazylia przez pomidory); gotować 3 minuty lub do całkowitego ogrzania. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
4
Połączyć bulion warzywny i wodę w dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać polentę. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu do grubości (około 5 minut), często mieszając. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
PolentaPolenta
SerSer
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Podawać mieszankę pomidorową na polencie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
PomidorPomidor
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn