Polenta z serem Gorgonzola wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 54 centy za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 339 kalorii, 7G białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. 4 osoby były pod wrażeniem tej receptury. Tylko nielicznym bardzo spodobał się ten dodatek. Mieszanka dodatkowej soli i pieprzu, masła, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 26%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Polenta z czerwonej papryki z gorgonzolą, Polenta z Gorgonzolanem i migdałami, oraz Polenta z porami i gorgonzolą podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 6 szklanek wody do wrzenia w ciężkim dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać 1 3/4 łyżeczki soli. Stopniowo ubijamy mąkę kukurydzianą. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, a mąka kukurydziana będzie delikatna, często mieszając, około 20 minut. Po 10 minutach możesz przełączyć się na drewnianą łyżkę, aby ułatwić mieszanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wyłącz ogrzewanie.
4
Dodać masło, śmietanę i Gorgonzolę i mieszać, aż ser się rozpuści. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Gorgonzola
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do Podania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki