Polenta z kiełbasą to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 671 kalorii, 32G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz polentę, pomidory bez dodatku soli, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Kiełbasa Pomidorowa Polenta, Polenta Z Kiełbasą, oraz Polenta z włoską kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Ułóż plastry polenty na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Polenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Piec w 450 przez 8 minut, obracając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Podczas gdy polenta piecze, podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru