Polenta Trójkąty Nadziewane Pikantną Zieleniną I Serem

Polenta Trójkąty Nadziewane Pikantną Zieleniną I Serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj trójkątów Polenta nadziewanych pikantnymi zieleniami i serem. Ten przepis służy 2. Na 4,71 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1136 kalorii, 38g białka, oraz 76 g tłuszczu na porcję. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz buraki, ser provolone, płatki chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Polenta Trójkąty z kozim serem i grzybami, Spicy Goat Cheese & Butternut Squash Triangles, oraz Filo Trójkąty Nadziewane świeżym serem (briouats bil jben) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zagotować wodę w dużym garnku do zupy i dodać 5 łyżeczek soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Trzepać mąkę kukurydzianą cienkim, powolnym strumieniem. Mieszać nieprzerwanie przez 2 minuty. Przykryć i zmniejszyć ogień do żywego gotować na wolnym ogniu. Wymieszać jedną minutę z każdej minuty przez łącznie czterdzieści minut, a następnie odkryć i gotować jeszcze pięć minut. W tym momencie powinien być kremowy i gęsty. Trzymaj go na gorąco, aż będziesz gotowy do złożenia naczynia, w przeciwnym razie zostanie skonfigurowany.Tymczasem na dużej patelni podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim wysokim płomieniu. Cebulę i czosnek smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodać cienko pokrojone łodygi chard i saute przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
Dodaj liście. Jest ok, jeśli są jeszcze mokre. Być może trzeba będzie dodać je w partiach, aby je wszystkie w garnku, czekając, aż pierwsza wiązka "topi się" trochę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodać płatki chili, czerwone Wino i 1 łyżeczkę soli. Wymieszać, przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, aż będą w pełni miękkie. Smak i dostosować sól i płatki chili.Nasmarować 13" x 18 " pół arkusza pan (aka jelly roll pan).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Wlać połowę polenty i rozprowadzić na równą warstwę. Top z podsmażonych zieleni (pozostawiając nadmiar płynu) i sera Caciocavallo, rozprowadzając je tak równomiernie, jak to możliwe. Przykryj pozostałą polentą i użyj szpatułki, aby utworzyć równą warstwę.Przykryj folią i pozostaw do schłodzenia, aż polenta utworzy się firma, co najmniej kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
ZieloniZieloni
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
7
Piec w temperaturze 375 do ogrzania, następnie dusić, aż górna warstwa sera będzie rumiana, następnie pokroić w trójkąty i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia53
Magazyn