Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojej kolekcji, polenta tarta z kiełbasą i brokułami może być przepis, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 818 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,83 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ząbka czosnku, brokuły o cienkich łodygach, gotowa tarta mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Brokuły Chińskie z kiełbasą i polentą, Kiełbasa i brokuły Rabe z polentą, oraz Tarta z polentą i grzybami.
Instrukcje
1
Piekarnik do 190C / 170C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużym rondlu doprowadzić wywar do wrzenia. Powoli wlać polentę, trochę na raz, aż do całkowitego wchłonięcia. Obniżyć ogień, szybko mieszać przez 5 minut, a następnie całkowicie usunąć z ognia. Wymieszaj 1 łyżkę parmezanu, a następnie rozprowadź polentę na dużej blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem, tak aby jej grubość wynosiła 2-3 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Brokuły gotować w osolonej wodzie przez 2 min, odcedzić, następnie spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Posypać mozzarellą i pozostałym parmezanem na polenta, a następnie top z pomidorami, czosnkiem, brokułami i kiełbasą.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem dla tarty. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.