Polane Miodem Pieczone Jesienne Warzywa
Pieczone Jesienne warzywa polane miodem wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 140 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, yukon gold i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Spróbuj Tilapia Glazurowana miodem z prażonymi warzywami, Pieczone Warzywa Korzeniowe Polane Miodem, oraz Pieczone Jesienne Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki obrać, każdy pokroić w 8 klinów. W dużej misce wrzucić kliny warzywne, bulion z kurczaka i kolejne 3 składniki.
Rozprowadzić kliny równomiernie na patelni 15-x 10-calowej jellyroll; wlać mieszankę bulionu z kurczaka na warzywach na patelni.
Piec w temperaturze 375 przez 20 minut.
Obierz rzep i pokrój każdą NA 8 klinów.
Dodaj do pieczonych warzyw, mieszając dobrze płaszcz; piec 20 więcej minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Wymieszaj sok z cytryny i miód; dodaj do warzyw, dobrze rzucając.
Uwaga: do przodu, schłodzić warzywa po upieczeniu 40 minut.
Wyjąć z lodówki; odstawić na 30 minut.
Piec, przykryty, w 375 przez 15 minut; wymieszać z mieszaniną soku z cytryny.