Polędwiczki wieprzowe polędwiczki i marchewki polędwiczki z miodem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wieprzowej z miodem i marchwi. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 282 kalorie, 31g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, pieprz, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwica Wieprzowa Z Miodem Sojowym Glazurowana, Polędwiczki Wieprzowe Polędwiczki Z Miodem, oraz Polędwica Wieprzowa Polędwica Miodowo-Sojowa.
Instrukcje
Umieść marchew i 1/4 szklanki wody w średnim rondlu i doprowadzić je do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień, aby gotować. Wymieszać, przykryć, i niech marchew gotować kolejne 10-12 minut lub aż będą miękkie.
W międzyczasie przygotować glazurę, mieszając wszystkie składniki glazury razem w małej misce; odstawić. Po zakończeniu marchewki wyjąć z ognia, odcedzić i odstawić.
Polędwiczki pokroić w poprzek na 12 równych plastrów, doprawić solą i pieprzem. Roztopić masło w bardzo dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i gotować 2-3 protokół lub aż ładnie rumiane na dolnej stronie. Za pomocą szczypiec, Odwróć wieprzowinę i gotować kolejne 3-4 minut lub aż prawie gotowane przez.
Dodaj marchew na patelnię z wieprzowiną. Ponownie wymieszać glazurę i dodać ją do patelni. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i gotować, aż wieprzowina zostanie wykonana, o 1-2 protokół. Wymieszać, aby pokryć wieprzowinę i marchew z glazurą. Wieprzowinę i marchew podzielić na 4 talerze.
Pozostałą glazurę zalać wieprzowiną i w razie potrzeby udekorować szczypiorkiem.