Polędwiczka Wieprzowa Dijon Z Sosem Śmietanowym Koniakowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej Dijon z sosem śmietanowym koniakowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 761 kalorii, 32G białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.18 za porcję. Jeśli masz sól i mielony pieprz, koniak, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schab z kością w sosie Dijon, Schab Z Kremowym Sosem Jogurtowym Dijon, oraz Schab Z Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 Wyjmij wieprzowinę z lodówki i pozostaw 10 minut, aby zbliżyć je do temperatury pokojowej.2 Trim tłuszczu off kotlety, slather oleju po obu stronach 3 sól i pieprz po obu stronach.4 Pat musztardy po obu stronach, aby utworzyć "crust".5 smażyć olej i masło na patelni, aż pojawią się małe bąbelki na średnim ogniu 6
Dodaj kotlety, niech skwierczą, obracając się, gdy biały w połowie góry, po odwróceniu i wszystkie są białe po bokach, włożyć do piekarnika nagrzanego do 425F, aż temperatura wewnętrzna wyniesie co najmniej 71°. 7 dodaj drobno posiekaną szalotkę do patelni, aż będzie miękka, a następnie dodaj koniak, skrobanie dna patelni, aby uwolnić "kawałki", gdy koniak zmniejszy się, dodaj śmietanę.8 zmniejszyć ogień do niskiej i dodać sól i pieprz do smaku, i pozwolić SOS zagęścić -.9 podawać na wieprzowinie 10 cieszyć się z pieczonych w piecu ziemniaków ziołowych i miodem szkliwione marchewki.11 parowanie wina-ostry zimno Sumac Ridge Guwertztraminer.