Polędwica Wołowa Z Sosem Portowo-Grzybowym

Polędwica Wołowa Z Sosem Portowo-Grzybowym
Polędwiczki wołowe z sosem portowo-grzybowym to bezglutenowe danie główne. Na 4,83 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 448 kalorii, 28g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, tymianek, Porto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wołowe z sosem porto, Pieczona polędwica wołowa z sosem Pieczarkowo-portowym, oraz Polędwica wołowa z farszem z dzikich grzybów i sosem z Porto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć tymianek, czosnek, 1 łyżeczka soli i pieprz; polędwiczki wołowe płaszcz z mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
3
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać wołowinę; gotować 2 minuty na 1 stronie, aż rumiane. Obróć wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Przenieść patelnię do piekarnika; piec w 350 przez 25-30 minut lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 12
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Przełożyć wołowinę na deskę do rzeźbienia; namiot z folią i odstawić na 10 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie do 130 dla średnio rzadkich).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Tymczasem, roztopić masło w tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodać grzyby i pozostałą sól; gotować 5 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
9
Dodać bulion i wino; dusić 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Połączyć skrobię kukurydzianą i wodę; dobrze wymieszać. Wymieszać z sosem; gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
11
Wołowinę pokroić w poprzek na 16 plastrów, przełożyć na talerze i polać sosem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
12
Wybór wina naszego eksperta: wołowina idealnie pasuje do Montevina Terra D ' Oro Zinfandel (1$
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
13
z Kalifornii. Jego przyprawa odzwierciedla pieprzny smak tymianku. Wskazówka: większość gości wypija około 2 szklanki wina, a na butelkę przypada 4 szklanki. Więc jeśli przyjdzie 8 osób, będziesz potrzebował co najmniej 4 butelek wina. Weź kilka dodatkowych, na wszelki wypadek. -- Andrea Immer Robinson
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Do Obtoczenia Krawędzi Szklanki1 łyżeczka Soli Do Obtoczenia Krawędzi Szklanki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn