Polędwica Wołowa Z Majonezem Wędzonym Z Papryką

Polędwica Wołowa Z Majonezem Wędzonym Z Papryką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wołowej z majonezem wędzonym z papryką. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 59G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 606 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 6,24 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i podnieś pieczeń z polędwicy wołowej, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 9 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Majonez Z Wędzoną Papryką, Ryba po piwie z majonezem wędzono-paprykowym, oraz Grillowane Kliny ziemniaczane z sosem majonezowym z wędzonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Czosnek mielony i rozgnieść na pastę z 1 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Mięso MieloneMięso Mielone
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
3
Przełożyć do małej miski i wymieszać z papryką, kminkiem, olejem i 1 łyżeczką pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Polędwicę osuszyć, a następnie natrzeć mieszanką czosnku. Pieczeń w patelni do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego po przekątnej 2 cale do środka rejestry mięsa 49°, 25 do 35 minut dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Przełożyć na talerz wraz z dowolnymi sokami z patelni i ostudzić, luźno przykryć folią, od 30 minut do 1 godziny. (Temperatura wewnętrzna wzrośnie do około 54° w miarę odpoczynku.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
1
Wymieszać razem majonez, paprykę, kminek i 1/2 łyżeczki pieprzu. Wymieszaj soki mięsne i sól do smaku
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
1
Mięso pokroić w grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, z majonezem wędzono-paprykowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
3
Uwaga kucharzy: majonez wędzony-papryka utrzymuje, schłodzony, 2 tygodnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia31
Magazyn