Polędwica pieprzowa z sosem wiśniowo-Merlot i gorgonzolą

Polędwica pieprzowa z sosem wiśniowo-Merlot i gorgonzolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy pieprzowej z sosem wiśniowo-Merlot i Gorgonzolanem. Na 8,34 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 904 kalorie, 47g białka, oraz 66 g tłuszczu. Jeśli masz olej roślinny, masło, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czereśnie można śledzić to danie główne z Clafoutis z wiśniami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki wołowe Nadziewane gorgonzolą i pieczarkami z sosem Merlot, SOS Merlot z ciemnej wiśni na jogurcie, oraz Stek z polędwicy z Merlotem-redukcja balsamiczna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać 1 szklankę bulionu i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia i gotować, często mieszając, 8 minut lub aż płyn zmniejszy się do 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Brązowa wołowina w gorącym oleju na patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Piecz wołowinę na patelni w 325 przez 32 do 35 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej części rejestruje 155 (medium).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Usuń wołowinę na deskę do krojenia, rezerwując soki na patelni. Przykryć luźno folią aluminiową i odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj mieszaninę wiśni, 2 łyżki bulionu, syrop klonowy, i rozmaryn na patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając, aby rozluźnić rumiane cząstki z dna patelni. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Polać sosem pokrojoną wołowinę; posypać równomiernie serem i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn